A Történelmi Párizs (Paris Historic)

A Történelmi Párizs (Paris Historic)

Ár a 24213 Ft

Párizs régi város, mintegy 2000 évvel ezelőtt jött létre a Cité‑szigeten (Ile de la Cité). Ez a vezetett városnéző körút bemutatja a város legrégebbi részeit, különös hangsúlyt fektetve Párizs történelmére és művészetére. Először is, megcsodálhatja az alábbi helyszíneket: Vendome-tér, a régi Operaház (Opera Garnier), a Le Grand Louvre, a Hôtel de Ville (Városháza), a Bastille-tér, a Rue Saint-Antoine, a Marais kerület, a Latin negyed, a Sorbonne, a Collège de France, a Panthéon, a Luxemburg kertek (Szenátus) és a Saint-Germain des Prés.

Innen rövid utazással átviszik a Cité-szigetre, ahol vezetett látogatást tehet a híres Notre-Dame Katedrálisban (Mise esetén az idegenvezető a székesegyház előtt tart ismertető előadást a katedrálisról, és annak három kapuzatáról, mivel ilyenkor tilos odabent beszélni).
A Notre-Dame-i látogatást követően Batobus hajóval visszatér a PARISCityVISION irodájához, a Louvre Múzeum és a Tuileriák kertje közelében.

 

Fontos Információk:

- Időtartam: kb. 4 óra.

- A program minden nap délelőtt 09:15-kor kezdődik.

- Mise esetén az idegenvezető a székesegyház előtt tart ismertető előadást a katedrálisról, és annak három kapuzatáról, mivel ilyenkor tilos odabent beszélni.

- Télen, illetve amikor túl magas a Szajna vízszintje, előfordulhat, hogy az egész körút alatt busszal utaznak, mely esetben a program hajóút része elmarad.

- A vezetett program az alábbi címen indul és ér véget: PARISCityVISION, Rue Des Pyramides 2, 75001 Párizs

 

Foglalás

Válassza ki a dátumot!
A Történelmi Párizs (Paris Historic) Info
A Történelmi Párizs (Paris Historic), Parizsijegyek.com

A Történelmi Párizs (Paris Historic)
Kérjük, legyen az alábbi címen legkésőbb az indulás előtt 30 perccel:
PARISCityVISION
2 Rue Des Pyramides
75001 Paris

Info

A Történelmi Párizs (Paris Historic)
A túra minden nap délelőtt 09:15-kor kezdődik.

Útmutató

Útmutató
Kérjük, szálljon fel az 1. metróra, és menjen el a Tuileries (Tuileriák) megállóig!

+36 1 700 8129 +36 1 700 8129 Email Email