GYIK

Hogyan kapom meg a jegyeimet? Hogyan kapom meg a jegyeimet?
Mikor kapom meg a jegyeimet? Mikor kapom meg a jegyeimet?
Mit jelent, hogy a jegyem megvásárolhatósága megerosítést igényel? Mit jelent, hogy a jegyem megvásárolhatósága megerosítést igényel?
Jár e valamilyen kedvezmény a gyermekek számára? Jár e valamilyen kedvezmény a gyermekek számára?
Szükségem van e személyi igazolványra, vagy más személyazonosságot igazoló iratra? Szükségem van e személyi igazolványra, vagy más személyazonosságot igazoló iratra?
Van e lehetoségem érvényteleníteni/becserélni  amennyiben valami miatt nem tudom felhasználni azokat? Van e lehetoségem érvényteleníteni/becserélni amennyiben valami miatt nem tudom felhasználni azokat?

Hogyan kapom meg a jegyeimet?

Az összes jegyét e jegy / elismervény formájában küldjük el az ön e mail címére. Ezeket az e jegyeket / elismervényeket ki kell nyomtatnia, és magával kell vinnie egy nyomtatott példányukat Párizsba, ahol kérésre fel kell tudnia mutatni azokat a helyszínen, vagy az elojegyzése szerinti találkozási ponton. Nagyon fontos, hogy figyelmesen olvasson el az e jegyekre / elismervényekre nyomtatott minden információt.
Vissza a GYIK-hoz

Mikor kapom meg a jegyeimet?

A legtöbb eseményre közvetlenül azután megküldjük az e-mail címére az e jegy(ek)et / elismervény(eke)t, hogy az elojegyzése hitelesítve lett és az összeg ki lett fizetve. Amennyiben a rendelése megerosítést igényel, különleges feltételek lépnek érvénybe; kérjük, olvassa el alábbi választ a “Mit jelent, hogy a jegyem megvásárolhatósága megerosítést igényel?” kérdésre!
Vissza a GYIK-hoz

Mit jelent, hogy a jegyem megvásárolhatósága megerosítést igényel?

Bizonyos rendezvényekre, különösen, amelyek magukban foglalnak egy kabarémusort és/vagy vacsorát is, elobb meg kell kapnunk a visszaigazolást a helyszínrol vagy a párizsi ellátónktól, hogy még kapható jegy a kérdéses eseményre. Ez rendszerint kevesebb mint 24 órát vesz igénybe, így tehát elvileg a jegyfoglalását követo napon választ kell kapnunk Párizsból. (Amennyiben a következo nap hétvége vagy banki szünnap, úgy a legközelebbi rendes munkanapon.) Ez az úgynevezett “kérdéses elojegyzés”. Gyakorlatilag az történik ilyenkor, hogy amennyiben a rendelése a rendezvény helyszínén vagy a helyi ügynökünknél megerosítést nyer, az ön e jegyeit / elismervényeit elküldjük az ön e mail címére, és véglegesítjük a tranzakciót. Ám amennyiben a rendelése a rendezvény helyszínén vagy a helyi ügynökünknél nem nyer megerosítést (általában azért, mert már minden jegy elkelt), akkor küldünk önnek egy e mailt, amelyben tájékoztatjuk, hogy a jegyfoglalását nem tudtuk megerosíteni, és érvénytelenítettük azt. Amennyiben a rendelése érvénytelenítésre kerül, semmilyen pénzt nem vonunk le a számlájáról, és nem véglegesítodik a pénz átutalás.
Vissza a GYIK-hoz

Jár e valamilyen kedvezmény a gyermekek számára?

Igen, gyermek jegyek (CHILD) az általunk kínált párizsi programok jó részénél kaphatók. Fontos, hogy minden egyes jegytípus esetén gondosan ellenorizze a korhatárt a rendelése elott, mivel ez a korhatár eseményenként és programonként változó.
Vissza a GYIK-hoz

Szükségem van e személyi igazolványra, vagy más személyazonosságot igazoló iratra?

Nincs rá szükség. Az a személy, aki bemutatja az e jegyet / elismervényt a helyszínen, vagy a jegyfoglalása találkozási pontján, jogosultságot nyer a belépésre, vagy a rendezvényen, illetve szervezett túrán való részvételre.
Vissza a GYIK-hoz

Van e lehetoségem érvényteleníteni/becserélni amennyiben valami miatt nem tudom felhasználni azokat?

A kifizetett és megerosített jegyeket általában nem lehet visszamondani, visszafizetni vagy a dátumukat megváltoztatni. Mindazonáltal, cégünk, a helyszíni ügyfélszolgálat és helyi ügynökünk megpróbálhatja újra eladni az ön jegyeit más ügyfeleknek, vagy megpróbálhatja visszakérni az árukat; ám e tekintetben nem ígérhetünk semmi biztosat. A rendelések érvénytelenítésével kapcsolatos irányelveinkrol további részleteket olvashat a fenti menüsor “Contact” (“Kapcsolat”) pontjára kattintva.
Vissza a GYIK-hoz

 

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444 Email Email