Jegyek keresése

Miért vásároljon nálunk?

Jegyek Párizsba

Üdvözöljük a Parizsijegyek.com -n, azon vendégek első számú honlapján, akik jegyeket szeretnének venni a párizsi kabaréestekre, programokra és városnéző vezetett társasutakra! Ezen a honlapon könnyen, gyorsan és biztonságosan vásárolhat jegyet például a Moulin Rouge vagy a Lido de Paris rendezvényeire; vagy mit szólna mondjuk egy vacsorához az Eiffel-toronyban, egy vezetett körúthoz a Louvre-ban, a Versailles-i kastély meglátogatásához, netán egy hajón elköltött kellemes vacsorához a Szajnán ringatózva? Számos lehetőség közül választhat, de mindegyikre ugyanaz a megjegyzés érvényes: máris megveheti rájuk a jegyeket itt, a Parizsijegyek.com -n – a honlapon, ahol otthona kényelméből foglalhat jegyet minden jelentős eseményre, amit csak Párizs, ez az egyedülállóan varázslatos város kínálhat.

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

    4000+ termék 30 városban

  • 100% biztonságos fizetési rendszer

    Az oldalunkon történő vásárlás során teljes biztonságban van

  • Fizessen saját pénznemében

    Ön forintban fizet, rejtett költségek nélkül!

Hasonló előadások

Hasonló kategóriák

Városnézés és az Eiffel torony

4.1 (255)
a 20403 Ft
Fedezze fel ön is a csodálatos Párizst, két különböző nézőpontból!

Először, ez a vezetett városnézés lehetőséget kínál önnek, hogy felfedezze Párizs történelmi központját, és körbeutazza a várost egy légkondicionált, kétszintes luxusbuszban. A buszon rendelkezésre álló audió kommentárok segítségével (elérhetők 15 nyelven , többek között angolul, spanyolul, franciául, németül, olaszul, hollandul) megismerheti Párizs történelmét, és megcsodálhatja nagyobb tereit, hidait, főbb utait és épületeit, mint például: az Opera-tér , Concorde , Champs-Elysees , Arc de Triomphe (Diadalív) , Trocadero‑tér , Invalides , Pont-Neuf , Bastille-tér és opera, Notre-Dame katedrális, Luxembourg kertek, Saint-Germain des Prés és az Eiffel‑torony.

A buszos
körút az Eiffel‑torony lábánál ér véget, ahol külön sorbanállás nélkül közvetlenül a lifthez mehet, hogy feljusson az Eiffel‑torony 2. emeletére , ahonnan csodálatos panoráma-kilátás nyílik egész Pá rizsra. Ha szeretné, ott a helyszínen vehet jegyet akár az Eiffel‑torony 3. emeletére is.

Időtartam : kb. 3 óra (Attól függően, hogy mennyi időt tölt az Eiffel-toronyban.)
Indulási idők : 9:00, 12:00 vagy 14:45.
Kérjük, legyen az indulási címen legkésőbb az indulás előtt 20 perccel!
*NB: In rare cases the Eiffel Tower will be closed for visitors due to maintenance, local strike in Paris or the Eiffel Tower, transport problems etc. in these cases the Eiffel Tower visit will be replaced by a visit to Montparnasse Tower in Paris. We do not get warned beforehand, but you will be told in Paris, by our agent, before the tour starts. We cannot be held responsible for these last minute changes due to unforeseen Eiffel Tower maintenance, local strike in Paris and/or the Eiffel Tower, transport problems etc. and if you cannot accept this, please do not book this tour, as no refund will be given if the Eiffel Tower is replaced by Montparnasse Tower!

A városnézés és Eiffel-torony
/ “Párizs Eiffel” túra az alábbi címről indul:
2 Rue de Pyramides 75001 Paris

Jegykategóriák

Felnőtt (12+)
Gyermek (3-11)
Gyermek (0-2): Díjmentes

Nyitvatartás

A városnéző körút minden nap de. 9.00-kor, déli 12.00-kor és du. 2.45-kor indul.
Foglaljon most

Nyitvatartás

Helyszín

Városnézés és az Eiffel torony

Cím
PARISCityVISION 2 Rue de Pyramides 75001 Paris

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!