Jegyek keresése

Similar experiences

Similar categories

Városnézés, sétahajózás és az Eiffel torony

a Ft 23282

Ez a három részből álló vezetett csoportos kirándulás, a “Párizsi Panoráma” túra (Paris Panoramic Tour) lehetőséget kínál önnek, hogy felfedezze Párizst, annak gazdag történelmét és pompás épületeit egy luxusbuszból, egy luxushajó fedélzetéről a Szajna vizén , valamint az Eiffel‑torony magasságából.

Az első rész egy buszos túra, amelyen a rendelkezésre álló audió kommentárok segítségével (elérhetők 13 nyelven, többek között angolul, spanyolul, franciául, németül, olaszul, hollandul, svédül és dánul) megismerheti Párizs történelmét, és megcsodálhatja nagyobb tereit, hidait, főbb utait és épületeit, mint például: az Opera-tér , Concorde , Champs-Elysees , Arc de Triomphe (Diadalív) , Trocadero‑tér , Invalides , Pont-Neuf , Bastille-tér és opera, Notre-Dame katedrális, Luxembourg kertek, Saint-Germain des Prés és az Eiffel-torony ...

Ennek a városnéző körútnak a buszos része az Eiffel-torony lábánál ér véget, innen pedig a “Bateaux Parisiens ”-hez tartozó három trimarán egyikének fedélzetén üdvözli önt a hajó legénysége, a túra második részét jelentő egyórás sétahajózásra a Szajna vizén !
Ezeket a teljesen beüvegezett, teraszos és körben fedélzeti hajóhíddal ellátott luxushajókat tökéletesen tervezték épp arra a célra, hogy a fedélzetükről felfedezhesse és megcsodálhassa a város gazdag építészetét. Az egyéni handsetek (kézi lejátszók) szöveggel és zenével kísért világos és közérthető kommentárokat sugároznak (ezek szintén elérhetők 13 nyelven, többek között angolul, spanyolul, franciául, németül, olaszul, hollandul), amelyek élénken megidézik a különböző helyszínek és korok hangulatát.

A sétahajózás
szintén az Eiffel‑torony lábánál ér véget, ahol külön sorban állás nélkül közvetlenül a lifthez mehet, hogy feljusson az Eiffel‑torony 2. emeletére , ahonnan csodálatos panoráma-kilátás nyílik egész Pá rizsra. Ez jelenti a “Párizsi Panoráma” túra harmadik, végső szakaszát. Ha szeretné, ott a helyszínen vehet jegyet akár az Eiffel‑torony 3. emeletére is.

Időtartam : kb. 3 óra (Attól függően, hogy mennyi időt tölt az Eiffel-toronyban.)
Gyermek jegy : 3-tól 12 éves korig.
Indulási idők : 9:00, 12:00, 14:45 vagy 18:15.
Kérjük, legyen az indulási címen legkésőbb az indulás előtt 20 perccel!

A városnézés, sétahajózás és Eiffel-torony
/ “Párizsi Panoráma” túra az alábbi címről indul:
2 Rue de Pyramides 75001 Párizs, és az Eiffel-toronynál ér véget.

Jegykategóriák

Felnőtt (12+)
Gyermek (3-11)
Gyermek (0-2): Díjmentes

Nyitvatartás

A városnéző körút minden nap de. 9.00-kor, déli 12.00-kor és du. 2.45-kor indul.

Foglalás

hét, 10 dec 2018

Bestseller

Azonnali visszaigazolás

Mobilon is bemutatható

Nyomtatható kupon

Spóroljon időt – Felejtse el a sorban állást

Nyitvatartás

A városnéző körút minden nap de. 9.00-kor, déli 12.00-kor és du. 2.45-kor indul.

Útmutató

Városnézés, sétahajózás és az Eiffel torony