Jegyek keresése

Miért vásároljon nálunk?

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

Párizs Esszenciája

4.1 (11)
39895 Ft

Ez a három részből álló vezetett csoportos kirándulás, a “Párizs Esszenciája” túra (Paris Essential ) lehetőséget kínál önnek, hogy felfedezze Párizst, annak gazdag történelmét és pompás épületeit egy luxusbuszból, egy luxushajó fedélzetéről a Szajna vizén , valamint az Eiffel‑torony magasságából, ahol ráadásul elfogyaszthat egy ízletes, kétfogásos ebédet.

Az első rész egy buszos túra, amelyen a rendelkezésre álló audió kommentárok segítségével (elérhetők 13 nyelven, többek között angolul, spanyolul, franciául, németül, olaszul, hollandul, svédül és dánul) megismerheti Párizs történelmét, és megcsodálhatja nagyobb tereit, hidait, főbb utait és épületeit, mint például: az Opera-tér , Concorde , Champs-Elysees , Arc de Triomphe (Diadalív) , Trocadero‑tér , Invalides , Pont-Neuf , Bastille-tér és opera, Notre-Dame katedrális, Luxembourg kertek, Saint-Germain des Prés és az Eiffel-torony ...

Ennek a városnéző körútnak a buszos része az Eiffel-torony lábánál ér véget, innen pedig a “Bateaux Parisiens ”-hez tartozó három trimarán egyikének fedélzetén üdvözli önt a hajó legénysége, a túra második részét jelentő egyórás sétahajózásra a Szajna vizén !
Ezeket a teljesen beüvegezett, teraszos és körben fedélzeti hajóhíddal ellátott luxushajókat tökéletesen tervezték épp arra a célra, hogy a fedélzetükről felfedezhesse és megcsodálhassa a város gazdag építészetét. Az egyéni handsetek (kézi lejátszók) szöveggel és zenével kísért világos és közérthető kommentárokat sugároznak (ezek szintén elérhetők 13 nyelven, többek között angolul, spanyolul, franciául, németül, olaszul, hollandul, svédül és dánul), amelyek élénken megidézik a különböző helyszínek és korok hangulatát.

A sétahajózás
szintén az Eiffel‑torony lábánál ér véget, ahol külön sorban állás nélkül közvetlenül a lifthez mehet, hogy feljusson az Eiffel‑torony 1. emeletére , ahonnan csodálatos panoráma-kilátás nyílik egész Pá rizsra. Itt elfogyaszthat egy ízletes, kétfogásos ebédet (italfogyasztással) az "58 Tour Eiffel " nevű új étteremben. Ez jelenti egyúttal a “Párizs Esszenciája” túra harmadik, végső szakaszát. Ha szeretné, ott a helyszínen vehet jegyet akár az Eiffel‑torony 2. és/vagy 3. emeletére is.

Időtartam
: kb. 5 óra (Attól függően, hogy mennyi időt tölt az Eiffel-toronyban.) 

Indulási idők : 9:00 és 12:00. Kérjük, legyen az indulási címen legkésőbb az indulás előtt 20 perccel!

A “Párizs Esszenciája” vezetett túra (Paris Essential ) az alábbi címről indul:
2 Rue de Pyramides 75001 Párizs, és az Eiffel-toronynál ér véget

Jegykategóriák

Felnőtt (12+)
Gyermek (3-11)
Gyermek (0-2): Díjmentes

Nyitvatartás

A városnéző körút minden nap de. 9.00-kor, déli 12.00-kor indul.
Foglaljon most

Fantasztikus!: 4.1 – 11 értékelés

Azonnali visszaigazolás

Nyomtatható kupon

Spóroljon időt – Felejtse el a sorban állást

Előadás hossza: 5 óra

Mit tartalmaz?

- Entry to the Eiffel Tower.
- Lunch on the 1st floor of the Eiffel Tower.
- A sightseeing tour.
- A one hour cruise.
- An audio guide.

Nyitvatartás

Due to renovations Restaurant 58 is closed until April 2020. Lunch at the restaurant will be replaced with lunch on the terrace of the Eiffel Tower, located on the 1st floor.

Helyszín

Párizs Esszenciája

Cím
PARISCityVISION 2 Rue de Pyramides 75001 Paris

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!