Jegyek keresése

Miért vásároljon nálunk?

Jegyek Párizsba

Üdvözöljük a Parizsijegyek.com -n, azon vendégek első számú honlapján, akik jegyeket szeretnének venni a párizsi kabaréestekre, programokra és városnéző vezetett társasutakra! Ezen a honlapon könnyen, gyorsan és biztonságosan vásárolhat jegyet például a Moulin Rouge vagy a Lido de Paris rendezvényeire; vagy mit szólna mondjuk egy vacsorához az Eiffel-toronyban, egy vezetett körúthoz a Louvre-ban, a Versailles-i kastély meglátogatásához, netán egy hajón elköltött kellemes vacsorához a Szajnán ringatózva? Számos lehetőség közül választhat, de mindegyikre ugyanaz a megjegyzés érvényes: máris megveheti rájuk a jegyeket itt, a Parizsijegyek.com -n – a honlapon, ahol otthona kényelméből foglalhat jegyet minden jelentős eseményre, amit csak Párizs, ez az egyedülállóan varázslatos város kínálhat.

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

    4000+ termék 30 városban

  • 100% biztonságos fizetési rendszer

    Az oldalunkon történő vásárlás során teljes biztonságban van

  • Fizessen saját pénznemében

    Ön forintban fizet, rejtett költségek nélkül!

Hasonló előadások

Hasonló kategóriák

Egész napos Párizs

4.4 (38)
a 54706 Ft
Ez a túra, az “Egész napos Párizs” (Paris Full Day) tökéletes módja az egész város felfedezésének, mivel magában foglalja a látogatást a Louvre Múzeumban és a Notre Dame székesegyházban, továbbá egy sétahajózást a Szajnán, és egy finom ebédet az Eiffel‑toronynál!

Mivel az egész napos túra során megtekintett összes műemlék a Szajna partja mentén helyezkedik el, javasoljuk egy szokatlan szállítási eszköz, a Batobus (vízibusz jellegű utasszállító hajójárat) használatát!
A nap vezetett bemutatóval veszi kezdetét a Louvre Múzeum főbb termeiben , ahol megtekinthető többek között a “Milói Vénusz ”, a szamotrakéi “Szárnyas Győzelem ”, és Leonardo da Vinci híres festménye, a “Mona Lisa ”.

Ezután a Batobus elindul a Szajnán, és Párizs számos csodálatos műemléke mellett elhaladva, megérkezik az Eiffel‑toronyhoz, ahol finom ebéd (két fogás, italfogyasztással) várja önöket a torony első emeletének különleges látványt biztosító új éttermében. Itt elegendő szabad idő lesz a műemlék meglátogatására is.

Majd ismét Batobusra szállunk, és elhajózunk a Notre-Dame Katedrális ig . A vezetett csoportos látogatás ebben a 1163 és 1345 között épült gótikus építészeti remekműben szintén a túra részét képezi!

A jegyár az összes belépő, idegenvezetés, valamint az ebéd árát is magában foglalja!

Időtartam : 7,5 óra.
Gyermek jegy : 3-tól 11 éves korig.
Indulási idők : A túra de. 9:30-kor kezdődik. (Áprilistól októberig: hétfőn és szerdától vasárnapig.) (Novembertől márciusig hétfőn és péntektől vasárnapig.) Minden hónap első vasárnapján zárva.
Kérjük, legyen az indulási helyszínen legkésőbb az indulás előtt 20 perccel!

A Louvre túra az alábbi címről indul: Rue de Rivoli 214, 75001 Párizs, és a Notre Dame katedrálisnál ér véget!

Nota Bene: Ön gyalogosan indul a Rue de Rivoli 214. szám alól (75001 Párizs), át a Tuileriák kertjén, és megérkezik a Louvre Múzeumba!

Jegykategóriák

Felnőtt (12+)
Gyermek (3-11)
Gyermek (0-2): Díjmentes

Nyitvatartás

A túra reggel 9:30-kor kezdődik: Áprilistól októberig: hétfő, szerda, csütörtök, péntek, szombat és vasárnap. Novembertől márciusig: hétfő, péntek, szombat és vasárnap.

Azonnali visszaigazolás

Nyomtatható kupon

Nyitvatartás

Helyszín

Egész napos Párizs

Cím
PARISCityVISION 2 Rue de Pyramides 75001 Paris

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!