Jegyek keresése

Similar experiences

Similar categories

Versailles-i kirándulás

a Ft 20184

Látogassa meg önállóan a Versailles-i palotát (audió idegenvezetéssel), és annak csodálatos kertjeit!


Ez egy menettérti körutazás Párizsból a Versailles-i palotába; az utasszállítást légkondicionált luxusbuszok végzik!

XIV. Lajos 1661-tól kezdte építtetni, ami idővel Európa összes királyi rezidenciája közül a legtekintélyesebbé nőtte ki magát; a munkálatokban olyan világhírű építészek, belsőépítészek és dekoratőrök is részt vettek, mint Le Vau, Mansart és Le Nôtre (a kastélykertben).

A látogatása élményének tovább fokozásáért speciális audió kazettákat biztosítunk a buszban, amelyek részletesen elmagyarázzák a versailles-i élet különböző aspektusait XIV. Lajos, a «Napkirály» uralkodása alatt. Ezek a szalagok segítenek, hogy megtervezhesse a szabadidejét, amely során meglátogathatja a kastélyt és a palotát övező csodás kerteket.

Az ön belépőjegye (ami szerepel a program árában) csoporttól független belépést biztosít: a királyi lakosztályokba, a Tükörgalériába, a trónörökös és a trónörökösné lakosztályaiba, valamint a Csata galériába.

Az audió idegenvezetés 9 nyelven áll rendelkezésre, többek között francia, angol, német, spanyol, olasz, portugál és japán nyelven.

Nota Bene: A Versailles-i kastélykertek belépőjegyeit (€: 8,-) NEM tartalmazza a jegyár, hanem ott, a helyszínen fizetendők!

Időtartam: 4 óra.
Gyermek jegy: 3-tól 11 éves korig.
Indulási idők: 8:45 vagy 14:00.
Kérjük, legyen az indulási címen legkésőbb az indulás előtt 20 perccel!

A versailles-i kirándulás /
“Versailles-i látvány” (Versailles Vision) / Versailles Vision az alábbi címen indul és ér véget: Rue de Rivoli 214, 75001 Párizs!

Jegykategóriák

Felnőtt (18+)
Gyermek (3-17)
Gyermek (0-2): Díjmentes

Nyitvatartás

A túra minden nap de. 8:00/8:45-kor és du. 2:00-kor indul

Azonnali visszaigazolás

Nyomtatható kupon

Audio guide

Nyitvatartás

Útmutató

Versailles-i kirándulás

×