Jegyek keresése

Miért vásároljon nálunk?

Jegyek Párizsba

Üdvözöljük a Parizsijegyek.com -n, azon vendégek első számú honlapján, akik jegyeket szeretnének venni a párizsi kabaréestekre, programokra és városnéző vezetett társasutakra! Ezen a honlapon könnyen, gyorsan és biztonságosan vásárolhat jegyet például a Moulin Rouge vagy a Lido de Paris rendezvényeire; vagy mit szólna mondjuk egy vacsorához az Eiffel-toronyban, egy vezetett körúthoz a Louvre-ban, a Versailles-i kastély meglátogatásához, netán egy hajón elköltött kellemes vacsorához a Szajnán ringatózva? Számos lehetőség közül választhat, de mindegyikre ugyanaz a megjegyzés érvényes: máris megveheti rájuk a jegyeket itt, a Parizsijegyek.com -n – a honlapon, ahol otthona kényelméből foglalhat jegyet minden jelentős eseményre, amit csak Párizs, ez az egyedülállóan varázslatos város kínálhat.

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

    4000+ termék 30 városban

  • 100% biztonságos fizetési rendszer

    Az oldalunkon történő vásárlás során teljes biztonságban van

  • Fizessen saját pénznemében

    Ön forintban fizet, rejtett költségek nélkül!

Hasonló előadások

Hasonló kategóriák

Esti túra és sétahajózás Párizsban

3.8 (29)
a 12367 Ft
Az “Esti fények és sétahajózás” (Illuminations and Cruise) egy kombinált városnéző körút Párizsban – éjszaka! Megtekintheti Párizs legjavát késő este, buszon és hajón!

Az
“Esti fények és sétahajózás Párizsban” program első része egy csodálatos hajóút a Szajnán , ahol megtekintheti a város számos műemlékét káprázatos esti kivilágításban, a folyó felől.

Az
“Esti fények és sétahajózás Párizsban” program második része lehetőséget nyújt önnek, hogy felfedezze Párizst, a város történelmét, fasorral szegélyezett sugárútjait, élettől pezsgő kávézóit, és az összes káprázatosan kivilágított műemlékeit és tereit: pl. a Concorde és a Vendome terek , Opera , Madeleine-templom , Rue Royale , Champs-Elysees , Diadalív, Trocadero , Invalides , Notre-Dame és a Chatelet-tér , csak hogy néhányat említsünk az önre váró látnivalók közül.

Egyéni fülhallgatók előre felvett kommentárokkal elérhetők az alábbi nyelveken: francia, angol, spanyol, német, olasz, portugál, holland, svéd, koreai, orosz, görög, japán, dán és kínai‑mandarin.

Időtartam : 3 óra.


Az “Esti fények és sétahajózás Párizsban” (Illuminations and Cruise ) / éjjeli városnéző körút az alábbi címen indul és ér véget:
2 Rue des Pyramides 75001 Párizs!
PARISCityVISION 214 rue de Rivoli 75001 Paris
NOTE: From November 1st 2012 until March 31st 2013 this tour will leave from PARISCityVISION's terminal located 2 Rue de Pyramides 75001 Paris

Jegykategóriák

Felnőtt (12+)
Gyermek (3-11)
Gyermek (0-2): Díjmentes

Nyitvatartás

A túra minden este 1/4-31/10: 19:15 1/10-31/3: 19:00

Azonnali visszaigazolás

Mobilon is bemutatható

Spóroljon időt – Felejtse el a sorban állást

Live guide

Előadás hossza: 3 óra

Nyitvatartás

Helyszín

Esti túra és sétahajózás Párizsban

Cím
PARISCityVISION 2 Rue de Pyramides 75001 Paris

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!