Jegyek keresése

Miért vásároljon nálunk?

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

Sétahajózás vacsorával, Eiffel torony és show a Moulin Rouge-ban

4.3 (85)
88688 Ft
Élvezzen egy ízletes vacsorát a Szajna folyón hajózva, majd látogasson el az Eiffel‑toronyhoz, és az este fénypontjaként nézzen meg egy kabaréműsort a párizsi Moulin Rouge‑ban! Ennél többet mit is kívánhatna egy párizsi éjszakától?!

Vacsorával fogja kezdeni az estét a “Marina de Paris” társaság egyik hajójának fedélzetén, miközben egyedülálló látványban lehet része az ablakon túl: a Szajnára néző leggyönyörűbb, kivilágított műemlékek sorában! A hajón felszolgált menü: válogatott előételek, à la carte (étlap szerinti) főfogás, desszert a bő választékból, és egy pohár finom bor.

A sétahajó az Eiffel‑torony lábánál fog kikötni, ahol külön sorban állás nélkül közvetlenül a lifthez mehet, hogy feljusson az Eiffel‑torony 2. emeletére, ahonnan csodálatos, páratlan panoráma-kilátás nyílik egész Párizsra.

Az intenzív esti program végső fejezeteként a luxusbusz elszállítja önt a Moulin Rouge-ba, ahol megtekintheti a “Féerie” című legújabb Moulin Rouge kabaréműsort. A Moulin Rouge‑ban minden kedves vendégnek felszolgálnak egy pohár pezsgőt.

Az egyes helyszínek között egy luxusbusz szállítja a program résztvevőit, és folyamatosan velük tart egy angol és francia nyelvű idegenvezető!

Nota Bene:
* A Moulin Rouge mindig igen népszerű, ezért előfordulhat, hogy várakozni kell /sorba kell állni a Moulin Rouge-ba való bejutás előtt. Erről nem mi tehetünk, és ezért nem minket terhel a felelősség.
* Gyakran igen sok vendég tartózkodik a Moulin Rouge-ban, ezért a férőhelyek száma limitált, és a hely zsúfolt érzetet kelthet.
* Amennyiben 8 főnél nagyobb csoportban érkezik, megeshet, hogy nem sikerül saját asztalt kapniuk a “Marina de Paris” fedélzetén; ebben az esetben több asztalhoz fogják szétültetni a társaságot!
* Formális, előírásos és/vagy kényelmes, de elegáns öltözékben jelenjen meg!

Időtartam: 7-8 óra.

Indulási idők: minden este 18:00-kor. Kérjük, legyen az indulási címen legkésőbb az indulás előtt 30 perccel!

A “Sétahajózás vacsorával, Eiffel‑torony és showműsor a Moulin Rouge-ban” (Dinner Cruise, Eiffel Tower and Moulin Rouge) párizsi program az alábbi címen indul és ér véget: PARIScityVISION, 2, Rue Des Pyramides, 75001 Párizs!

Nota Bene: A buszban meg fogják kérdezni, hogy melyik hotelban száll meg, és amennyiben ez Párizs belvárosában található, a busz meg fog állni a hotel közelében, hogy leszállhasson és kényelmesen hazajusson

Jegykategóriák

Felnőtt (12+)
Gyermek (6-11)
Gyermek (0-5): Díjmentes

Nyitvatartás

A túra minden este 18:00-kor kezdődik. November 1-étől március 31-ig csak csütörtökönként és szombat

Nyomtatható kupon

Nyitvatartás

Helyszín

Sétahajózás vacsorával, Eiffel torony és show a Moulin Rouge-ban

Cím
PARISCityVISION 2 Rue de Pyramides 75001 Paris

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!