Jegyek keresése

Similar experiences

Similar categories

Vacsora az Eiffel toronyban, sétahajózás és Lido de Paris

a Ft 86356
Vacsorázzon az Eiffel‑torony 1. emeletén, majd sétahajózzon egyet a Szajnán, és fejezze be az estét a Lido showműsorával! Egy tökéletes este, és a legnépszerűbb programunk Párizsban!

Vacsorával (italfogyasztást beleértve) fogja kezdeni az estét az “58 Tour Eiffel ” nevű új étteremben, az Eiffel‑torony 1. emeletén, majd felfedezheti Párizs legnevezetesebb látnivalóit a Szajna folyón sétahajózva .

A hajóút után a busz elszállítja önt a Lido -ba , ahol megtekintheti a “Merveilles ” című legújabb Lidokabaréműsort. A Lido‑ban minden kedves vendégnek felszolgálnak egy pohár pezsgőt.

Az egyes helyszínek között egy luxusbusz szállítja a program résztvevőit, és folyamatosan velük tart egy angol és francia nyelvű idegenvezető!

Nota Bene:
* Az “58 Tour Eiffel” étterem és a Lido mindig igen népszerű, ezért előfordulhat, hogy várakozni kell /sorba kell állni az étterembe, illetve a Lido-ba való bejutás előtt. Erről nem mi tehetünk, és nem minket terhel érte a felelősség.
* Gyakran igen sok vendég tartózkodik a Lido-ban, ezért a férőhelyek száma limitált, és a hely zsúfolt érzetet kelthet.
* Amennyiben 8 főnél nagyobb csoportban érkezik, megeshet, hogy nem sikerül saját asztalt kapniuk az “58 Tour Eiffel” étteremben; ebben az esetben több asztalhoz fogják szétültetni a társaságot!
* Kivételes alkalommal (olykor az időjárás miatt) megeshet, hogy először kerül sor a szajnai hajóútra, és csak utána következik a vacsora az “58 Tour Eiffel” étteremben. Ez gyakran csak az utolsó pillanatban derül ki, ezért ilyenkor nincs lehetőségünk rá, hogy előre értesítsük a programváltozásról. Erről nem mi tehetünk, és nem minket terhel érte a felelősség.
* Formális, előírásos és/vagy kényelmes, de elegáns öltözékben jelenjen meg!

Időtartam : 7-8 óra.
Indulási idők : minden este 18:15-kor.
Kérjük, legyen az indulási címen legkésőbb az indulás előtt 30 perccel!

Az
“Vacsora az Eiffel‑toronyban, sétahajózás és show a Lido-ban” (Eiffel Tower Dinner, Cruise and Lido ) túra az alábbi címen indul és ér véget: PARISCityVISION, PARISCityVISION, 2 Rue Des Pyramides,  75001 Paris
Nota Bene: A buszban meg fogják kérdezni, hogy melyik hotelban száll meg, és amennyiben ez Párizs belvárosában található, a busz meg fog állni a hotel közelében, hogy leszállhasson és kényelmesen hazajusson

Jegykategóriák

Felnőtt (12+)
Gyermek (4-11)

Nyitvatartás

A túra minden este 18:15-kor kezdődik.

Nyitvatartás

Útmutató

Vacsora az Eiffel toronyban, sétahajózás és Lido de Paris

×