Jegyek keresése

Miért vásároljon nálunk?

Jegyek Párizsba

Üdvözöljük a Parizsijegyek.com -n, azon vendégek első számú honlapján, akik jegyeket szeretnének venni a párizsi kabaréestekre, programokra és városnéző vezetett társasutakra! Ezen a honlapon könnyen, gyorsan és biztonságosan vásárolhat jegyet például a Moulin Rouge vagy a Lido de Paris rendezvényeire; vagy mit szólna mondjuk egy vacsorához az Eiffel-toronyban, egy vezetett körúthoz a Louvre-ban, a Versailles-i kastély meglátogatásához, netán egy hajón elköltött kellemes vacsorához a Szajnán ringatózva? Számos lehetőség közül választhat, de mindegyikre ugyanaz a megjegyzés érvényes: máris megveheti rájuk a jegyeket itt, a Parizsijegyek.com -n – a honlapon, ahol otthona kényelméből foglalhat jegyet minden jelentős eseményre, amit csak Párizs, ez az egyedülállóan varázslatos város kínálhat.

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

    4000+ termék 30 városban

  • 100% biztonságos fizetési rendszer

    Az oldalunkon történő vásárlás során teljes biztonságban van

  • Fizessen saját pénznemében

    Ön forintban fizet, rejtett költségek nélkül!

Hasonló előadások

Hasonló kategóriák

Sétahajózás ebéddel – 12.45

4.7 (70)
a 12678 Ft
Szálljon hajóra, és élvezzen egy fenséges “Paris Irresistible” ebédet egy üvegpadlójú étteremben! Igya magába Párizs látványát, miközben a francia konyha hagyományos ízeit élvezi!

Itt vegyen jegyeket a “Paris Irresistible” programra!

Itt megtekintheti a hajó útvonalát és menetrendjét: a “Paris Irresistible ” sétahajózás ebéddel úti programja.

A “Paris Irresistible” sétahajózás ebéddel á la carte (étlap szerinti) menüt kínál, amelynek része egy koktél, előétel, fő fogás, desszert, ásványvíz, kávé és válogatott borok. Az étel a fedélzeten készül.

Háromféle különböző jegyet foglalhat:

Etoile kiszolgálás: Ülőhelyek panoráma kilátással, 3 fogásos ebéd, válogatott borok, ásványvíz és kávé. Választékos kiszolgálás: Ülőhelyek az ablakok közelében, 3 fogásos ebéd, válogatott borok, ásványvíz és kávé. Premier kiszolgálás: Ülőhelyek a legjobb kerek asztaloknál és a hajóorrban, elsőkénti hajóra szállás előjoga, 3 fogásos ebéd, válogatott borok, ásványvíz és kávé.

Itt olvashat többet az ebéd étlapról és itallapról.

Tapasztaljon meg egy másfajta ebédet! Üdvözöljük a fedélzeten!

Menetrend: Minden nap délután 12:45-kor indul, és az út hossza 1 óra 45 perc. A kirándulás kb. 14:30-kor ér véget.

Megjegyzés: Bejelentkezés a 7. számú mólónál, a Bateaux Parisiens előtt, az Eiffel torony lábánál legkésőbb délután 12:30-kor!

Gyermekek: A 12 év alatti utasok gyermeknek számítanak, 13 éves kortól pedig felnőttnek. Öltözködési előírások: A nyakkendő, öltöny és estélyi ruha viselése nem kötelező. Kérjük azonban, hogy öltözzön elegánsan és ápoltan! Az alkalmi és munkahelyi viselet megfelelő. Farmer, tornacipő és tréningruha viselése nem megengedett.

Dohányzás: Minden hajó 100%-osan füstmentes. Dohányozni tilos! Megjegyzés: Az ön jegyfoglalása "kérdéses", ami azt jelenti, hogy jelenleg megerősítésre várunk a párizsi ellátónktól. Ez akár 24 órát is igénybe vehet. Ezt követően e‑maileben megkapja tőlünk a visszaigazolást / jegyeket, és az árukat ráterheljük a hitelkártyájára. A “kérdéses” (megerősítésre váró) jegyfoglalásokról ITT olvashat további információkat!

Jegykategóriák

Felnőtt (14+)
Gyermek (0-13)

Nyitvatartás

Legyen a Bateaux Parisiens előtt, az Eiffel torony lábánál legkésőbb este 12:15kor! A hajó este 12:45-kor indul, és az út időtartama 1½ óra.

Azonnali visszaigazolás

Mobilon is bemutatható

Előadás hossza: 1 óra 45 perc

Nyitvatartás

Helyszín

Sétahajózás ebéddel – 12.45

Cím
Bateaux Parisiens, Port de la Bourdonnais 75007 Paris

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!