Jegyek keresése

Miért vásároljon nálunk?

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

Disneyland Paris - Elsőbbségi jegy

 
30 143 Ft

A Disneyland Paris az a hely, ahová minden gyermek vágyik - és persze azért egy kicsit a felnőttek is. Disneylandben a képzelet határtalanul szárnyalhat, az álmok valóra válnak és az élet jó dolgai egy kicsit még édesebbek. Kapjon be pár falatot a mesés Disney éttermekben, nézze meg a gyönyörű hercegnőket, találkozzon Mickey egérrel és persze az ikonikus esti tűzijátékot se hagyja ki! Ezzel a jeggyel a hosszú sorbanállást a jegypénztárnál meghagyhatja a rémmesékben. A jegyhez FASTPASS is jár, amivel a parkban lévő játékoknál is megúszhatja a sorokat!

Kiemelt ajánlatok

- Hagyja ki a sorbanállást a bejáratnál
- Próbálja ki az 50 különböző játékot
- Találkozzon kedvenc Disney-hőseivel
- Nézze meg a felvonulásokat és az esti tűzijátékot
- Válasszon az egy vagy két parkba szóló belépő közül
- Legyen részese Disney varázslatos világának

Mire számíthatok?

Élje át a hamisítatlan Disney-varázslatot, mikor belép a parkba, ahol mindent megtalál, amit csak a mesékben látott! Ha Disney-rajongó, ezt a helyet életében legalább egyszer látnia kell: kihagyhatatlan kalandok, jól ismert mesehősök, és kívánságok, amik még valóra is válhatnak!

Ott a haza, hol a kaja: kapjon be egy-két szaftos és tápláló falatot Timonnal és Pumbával a Hakuna Matata étteremben, szárnyaljon fenn a levegőben Pán Péterrel és találkozzon az összes kedvenc mesefigurájával, mint például Aladdin, Balu, Buzz Lightyear és persze az egyszeri és megismételhetetlen Mickey egér! De akár eleget tehet a királyi meghívásnak és csodálja meg a gyönyörű Disney hercegnőket.

Ha szereti a karneváli hangulatot, hagyjon helyet a napirendjében a felvonulásoknak és showknak! Ha a hullámvasutakért rajong, üljön fel az elszabadult vonatra a Big Thunder Montain hegyén és ki ne hagyja Indiana Jones kalandját a Végzet Templománál! Élje át, milyen lehet olyan pöttömnek lenni, mint Alíz - pörögjön fel a Bolond Kalapos teazsúrján! A legkisebb látogatóknak, és azoknak, akik a szelídebb szórakozást szeretik, Dumbo, a repülő elefánt körhintáját ajánljuk, de Aladdin elvarázsolt folyosója is új élménnyel várja, és persze a Karib-tenger Kalózaival is csónakázhat egyet!

Ezzel a jeggyel kihagyhatja a bejáratnál kígyózó sorokat, így több ideje marad felfedezni a varázslatot a két parkban, a Disney Parkban és a Walt Disney Studios parkban. A jegy tartalmazza a FASTPASS elsőbbségi jegyet is - az ön választásától függően az egyik vagy mindkét parkban a FASTPASS-szal sokkal gyorsabban feljuthat a legnépszerűbb játékokra. 

Hogyan működik?

Röviddel a foglalás befejezése után az e-jegy megérkezik e-mail fiókjába - csak nyomtassa ki és hozza magával Disneylandbe. A jegyeket a mobiltelefonján is bemutathatja. 

Hogy működnek a jegyek?
Ha az egy napos, egy parkba szóló jegyet választja, a jegy a Disneyland Parkba vagy a Walt Disney Studios parkba lesz érvényes.
Ha az egy napos, két parkba szóló jegyet választja, a jegy a Disneyland Parkba és a Walt Disney Studios parkba lesz érvényes.

Hogy működik a FASTPASS, hogy kerülhetem el a hosszú sorokat a játékoknál?
Menjen a játékhoz, amire fel szeretne ülni. Tegye be belépőjegyét a FASTPASS automatába a játék bejáratánál, így kapja meg FASTPASS jegyét, amin fel lesz tüntetve az időpont, amikor minimális sorbanállással bejuthat. Így a sorban várakozás helyett kedvére felfedezheti a parkot, majd a megadott időpontban visszatérve a FASTPASS bejárathoz pár perc múlva már élvezheti is a játékot!

Fontos információk

- Please bring your ID as the staff may check it at the entrance.
- Please make sure your phone is fully charged as the staff will be re-checking your ticket when you go from one park to the other.

Jegykategóriák

Felnőtt (12+)
Gyermek (3-11)
Csecsemő (0-2): Ingyenes

Megfelelő ez számomra?

- Kérjük, hozza magával személyazonosító okmányát, mivel a személyzet esetenként ellenőrizheti azt.
- Kérjük, ellenőrizze, hogy telefonja teljesen fel van-e töltve, mivel a személyzet kérni fogja a jegyét, mikor egyik parkból átmegy a másikba.

Nyitvatartás

Disneyland Park: 10:00 - 23:00

Walt Disney Studios: 10:00 - 19:00

Mit nem tartalmaz?

- Gyors bejutás az összes játéknál
- Étel- és italfogyasztás

Foglalás

csü, 5 aug 2021

Azonnali visszaigazolás

Mobilon is bemutatható jegyek

Spóroljon időt – Hagyja ki a sorban állást

Mit tartalmaz?

- Elsőbbségi jegy a bejáratnál
- Egy napos jegy az egyik vagy mindkét parkba
- Gyorsabb bejutás a legnépszerűbb játékoknál: időppontfoglalás a jegyhez járó FASTPASS-szal

Nyitvatartás

Helyszín

Disneyland Paris

Cím
Boulevard de Parc 77700 Coupvray

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!