Jegyek keresése

Miért vásároljon nálunk?

Jegyek Párizsba

Üdvözöljük a Parizsijegyek.com -n, azon vendégek első számú honlapján, akik jegyeket szeretnének venni a párizsi kabaréestekre, programokra és városnéző vezetett társasutakra! Ezen a honlapon könnyen, gyorsan és biztonságosan vásárolhat jegyet például a Moulin Rouge vagy a Lido de Paris rendezvényeire; vagy mit szólna mondjuk egy vacsorához az Eiffel-toronyban, egy vezetett körúthoz a Louvre-ban, a Versailles-i kastély meglátogatásához, netán egy hajón elköltött kellemes vacsorához a Szajnán ringatózva? Számos lehetőség közül választhat, de mindegyikre ugyanaz a megjegyzés érvényes: máris megveheti rájuk a jegyeket itt, a Parizsijegyek.com -n – a honlapon, ahol otthona kényelméből foglalhat jegyet minden jelentős eseményre, amit csak Párizs, ez az egyedülállóan varázslatos város kínálhat.

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

    4000+ termék 30 városban

  • 100% biztonságos fizetési rendszer

    Az oldalunkon történő vásárlás során teljes biztonságban van

  • Fizessen saját pénznemében

    Ön forintban fizet, rejtett költségek nélkül!

Hasonló előadások

Hasonló kategóriák

Montmartre et Louvre

a 28574 Ft

A találkozási címről indulva busszal, vagy siklóval jut fel a Montmartre -ra. Miután megérkezett a Montmartre‑ra, idegenvezetéses gyalogtúrán vehet részt a helyszínen, és a Place du Tertre téren . A Place du Tertre után lesz elég szabad ideje, hogy önállóan megtekintse a Szent Szív (Sacré Coeur) bazilikát .

 

A Montmartre és Sacré Coeur után meglátogatja a Louvre múzeumot, ahol több mint egyórás vezetett körút vár önre. Az idegenvezetéses túra alatt a Louvre Múzeumban megcsodálhatja többek között a Milói Vénuszt , a Szárnyas Győzelmet és Da Vinci Mona Lisáját .

 

Fontos Információk:

- Időtartam: 4½ óra.

- A program délután 14:00-kor kezdődik minden hétfőn, szerdán, pénteken és szombaton.

- Szerdán és pénteken lehetősége nyílik a vezetett múzeumi körút befejeztével a Louvre-ban maradni, a késői nyitva tartásnak köszönhetően (a Louvre ilyenkor este 22:00-ig tart nyitva).

- Hétfőn és szombaton a múzeumlátogatás a Montmartre-i kirándulás előtt kezdődik!

- A vezetett program az alábbi címen indul és ér véget:  PARISCityVISION, Rue Des Pyramides 2, 75001 Párizs. 

Jegykategóriák

Felnőtt (18+)
Gyermek (3-17)
Gyermek (0-2): Díjmentes

Nyitvatartás

A program délután 14:00-kor kezdődik minden hétfőn, szerdán, pénteken.

Nyitvatartás

Please note that due to renovation work carried on inside the Louvre until mid-October 2019, we might not be able to cover some artworks such as the Mona Lisa. Although this is not under our control, your guide will do his best to provide a qualitative service in line with the advertised tour length.

Helyszín

Montmartre et Louvre

Cím
PARISCityVISION 2 Rue de Pyramides 75001 Paris

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!