Jegyek keresése

Similar experiences

Similar categories

Versailles + Párizs (VP)

a Ft 53931

Látogasson el Versailles-ba, vegyen részt egy idegenvezetéses körúton a palotában, csodálja meg a királyi lakosztályokat, a Tükörgalériát és a Királynő hálószobáját! A palota után elég ideje lesz, hogy a csoporttól függetlenül, önállóan felderíthesse a kastély körüli csodálatos parkot.

 

Versailles után visszaszállítjuk önt Párizsba, ahol háromfogásos ebédet szolgálunk fel (italfogyasztás nélkül) Párizs szívében, egy vendéglőben.

 

Délután csatlakozhat egy vezetett városnéző körúthoz, és megtekintheti az összes jelentősebb párizsi műemléket (a buszon audió kommentárok), mint például: Place de l'Opera, Place de la Concorde, Louvre
Champs-Elysees, Diadalív, Invalides, 
Pont-Neuf, Place de la Bastille, Notre-Dame, Luxembourg kertek, Saint-Germain des Prés és az Eiffel‑torony.

 

A városnéző körutat követően részt vehet egy egyórás, idegenvezetéses sétahajózáson a Szajnán, és megcsodálhatja Párizs híres hídjait, és alaposabban is megismerheti a város történelmét.

 

A program végén lift szállítja fel az Eiffel‑torony 2. emeletére, ahonnan lélegzetelállító panoráma-kilátás nyílik egész Párizsra.

 

Fontos Információk:

- Időtartam: csaknem 10 óra.

- A program minden reggel 08:45-kor kezdődik, hétfő kivételével.

- Az ár magában foglalja sétahajózás, a Versailles-i belépőjegy, az ebéd (italfogyasztás nélkül), valamint az Eiffel‑torony belépőjegye költségeit!

- A vezetett program az alábbi címen indul: PARISCityVISION, Rue Des Pyramides 2, 75001 Párizs, és az Eiffel‑toronynál ér véget

Jegykategóriák

Felnőtt (18+)
Gyermek (3-17)
Gyermek (0-2): Díjmentes

Nyitvatartás

A program minden reggel 08:45-kor kezdődik, hétfő kivételével.

Nyitvatartás

Útmutató

Versailles + Párizs (VP)

×