Jegyek keresése

Miért vásároljon nálunk?

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

    Több, mint 4000 jegy - 30 városban

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

    Az oldalunkon történő vásárlás során teljes biztonságban van

  • Fizessen saját pénznemében

    Ön forintban fizet, rejtett költségek nélkül!

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

Versailles + Párizs (VP)

4.2 (10)
58441 Ft

Látogasson el Versailles-ba, vegyen részt egy idegenvezetéses körúton a palotában, csodálja meg a királyi lakosztályokat, a Tükörgalériát és a Királynő hálószobáját! A palota után elég ideje lesz, hogy a csoporttól függetlenül, önállóan felderíthesse a kastély körüli csodálatos parkot.

 

Versailles után visszaszállítjuk önt Párizsba, ahol háromfogásos ebédet szolgálunk fel (italfogyasztás nélkül) Párizs szívében, egy vendéglőben.

 

Délután csatlakozhat egy vezetett városnéző körúthoz, és megtekintheti az összes jelentősebb párizsi műemléket (a buszon audió kommentárok), mint például: Place de l'Opera, Place de la Concorde, Louvre
Champs-Elysees, Diadalív, Invalides, 
Pont-Neuf, Place de la Bastille, Notre-Dame, Luxembourg kertek, Saint-Germain des Prés és az Eiffel‑torony.

 

A városnéző körutat követően részt vehet egy egyórás, idegenvezetéses sétahajózáson a Szajnán, és megcsodálhatja Párizs híres hídjait, és alaposabban is megismerheti a város történelmét.

 

A program végén lift szállítja fel az Eiffel‑torony 2. emeletére, ahonnan lélegzetelállító panoráma-kilátás nyílik egész Párizsra.

 

Fontos Információk:

- Időtartam: csaknem 10 óra.

- A program minden reggel 08:45-kor kezdődik, hétfő kivételével.

- Az ár magában foglalja sétahajózás, a Versailles-i belépőjegy, az ebéd (italfogyasztás nélkül), valamint az Eiffel‑torony belépőjegye költségeit!

- A vezetett program az alábbi címen indul: PARISCityVISION, Rue Des Pyramides 2, 75001 Párizs, és az Eiffel‑toronynál ér véget

Jegykategóriák

Felnőtt (18+)
Gyermek (3-17)
Gyermek (0-2): Díjmentes

Nyitvatartás

A program minden reggel 08:45-kor kezdődik, hétfő kivételével.

Mit nem tartalmaz?

- Tips.
- Drinks.

Foglaljon most

Fantasztikus!: 4.2 – 10 értékelés

Passeio em Versalhes pela Parisbilhetes.com

"O passeio foi fantástico, e as duas guias que nos acompanharam foram excelentes. Ambas conheciam a fundo a história do lugar, e nos deram uma verdadeira aula. Versalhes é um lugar lindíssimo que merecia ser explorado com mais tempo. Achei muito pouco tempo para conhecermos os "Jardins do Palácio". Foi um tour um pouco corrido. Um lugar com tantos detalhes merecia ser feito num dia inteiro. Mas valeu super a pena e eu recomendo este passeio. O tour a Versalhes foi bem organizado, saindo no horário marcado e muito bem apresentado pelas guias. RECOMENDO! O almoço (incluído no pacote) foi a pior parte do dia. Nos levaram a um restaurante perto da agência. A pessoa da agência que nos acompanhou ao restaurante, nem sequer esperou para ter certeza de que todos haviam sentados e atendidos. O almoço era horrível. Chamar aquilo de almoço é brincadeira. Uma salada de entrada, o prato principal uma canja de galinha (literalmente) e o melhor do almoço era a coca-cola e a sobremesa (apesar de até agora não ter identificado a fruta que comi). Seria melhor não incluírem o almoço no pacote. NÃO RECOMENDO! O tour por Paris, de ônibus, foi regular. Fizeram uma volta pela cidade, pararam apenas na Torre Eifell e assim mesmo porque ali era o nosso destino final. A guia que nos acompanhou em nenhum momento nos falou sobre a cidade e som,ente nos acompanhou e nos colocou na entrada da atração (Torre Eifell) onde subimos sozinhos e de lá fomos ao passeio pelo Sena (um cruzeiro pelo Sena). Apesar de toda a beleza de ver a cidade do alto, e estar pisando na Torre Eifell, as longas filas estressavam. RECOMENDO! O passeio pelo Sena foi bom. Nada excepcional. Mas foi bom para descansarmos as pernas, depois de tanto caminhar, e nos proteger do frio e da chuva. RECOMENDO! Bom, finalizando, o atendimento na agência foi muito bom, e recomendo a Parisbilhete.com por sua seriedade e organização."

Wilton, Rio de janeiro

Azonnali visszaigazolás

Nyomtatható kupon

Audio guide

Előadás hossza: 10 óra

Mit tartalmaz?

- Audio headsets on the cruise - 14 languages available. 
- Faster access to the gardens and the 2nd floor of the Eiffel Tower.
- Childrens commentary in a few languages.
- Lunch: starter, main course and dessert.

Nyitva tartás

Helyszín

Versailles + Párizs (VP)

Cím
2 Rue de Pyramides 75001 Paris

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!