Jegyek keresése

Miért vásároljon nálunk?

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

Versailles: Túra idegenvezetéssel, Eiffel-torony és sétahajózás a Szajnán - 10 óra

4.2 (10)
59 905 Ft

Vegyen részt egy vezetett túrán a Versailles-i kastélyba és látogassa meg a gyönyörű kertet is! Egy finom, háromfogásos ebéd is benne van a programba, mielőtt visszatérne Párizsba egy buszos városnézésre! Utána sétahajós városnézés a Szajnán. A kirándulás az Eiffel-torony második emeletén ér véget. 

Kiemelt ajánlatok

-Gyors belépés a látványosságokhoz, egész nap 
-Idegenvezetővel lehet felfedezni a Versailles-i kastélyt 
-Sétáljon egy nagyot a varázslatos kastélyparkban 
-Buszos párizsi városnézés 
-Tudjon meg többet Párizsról az egy órás sétahajózás közben 
-Látogassa meg az Eiffel-torony második emeletét 
-Finom háromfogásos ebéd 
-Ingyenes transzfer Párizsból és vissza 

Mire számíthatok?

Ezen a gazdag programon sokat fog tanulni Franciaország legfontosabb nevezetességeiről, úgy mint: a Versailles-i kastélyról vagy az Eiffel-toronyról. 

A nap buszozással indul Versailles-ba, a kastélyba. Lépjen be a palotába egy idegenvezetővel és hagyja, hogy elbűvölje a látvány: klasszikus és barokk dekorációkat és építészeti stílust talál majd, aranyban ragyogó, gyönyörű csillárokat. Ezen a vezetett kiránduláson sokat fog tanulni a Francia királyukról és sorsaikról, ahogy haladunk teremről teremre. Meglátogatjuk a kertet is, amit nagyon gondosan ápolnak, különböző virágok sokszínűen rügyeznek. 

A párizsi visszaút előtt elfogyasztjuk a háromfogásos ebédünket. A buszos városnézés alatt érintjük az összes fontos nevezetességet, amikről minden lényeges információt meg fog tudni. Ezután hajóra szállunk és megtekintjük Párizst a Szajnáról is. Mindkét városnézésen audio guide segítségével tanulhatunk többet. A kirándulás az Eiffel-torony második emeletén ér véget, ahonnan pazar látvány nyílik az éjszakai Párizsra. 

Hogyan működik?

Röviddel a foglalás befejezése után, az e-jegy közvetlenül az e-mail fiókjába érkezik. Hozza magával a kinyomtatott példányát. 

Jegykategóriák

Felnőtt (18+)
Gyermek (3-17)
Gyermek (0-2): Díjmentes

Mit nem tartalmaz?

-Borravaló 
-Italok 

Foglaljon most

Fantasztikus!: 4.2 – 10 értékelés

Passeio em Versalhes pela Parisbilhetes.com

"O passeio foi fantástico, e as duas guias que nos acompanharam foram excelentes. Ambas conheciam a fundo a história do lugar, e nos deram uma verdadeira aula. Versalhes é um lugar lindíssimo que merecia ser explorado com mais tempo. Achei muito pouco tempo para conhecermos os "Jardins do Palácio". Foi um tour um pouco corrido. Um lugar com tantos detalhes merecia ser feito num dia inteiro. Mas valeu super a pena e eu recomendo este passeio. O tour a Versalhes foi bem organizado, saindo no horário marcado e muito bem apresentado pelas guias. RECOMENDO! O almoço (incluído no pacote) foi a pior parte do dia. Nos levaram a um restaurante perto da agência. A pessoa da agência que nos acompanhou ao restaurante, nem sequer esperou para ter certeza de que todos haviam sentados e atendidos. O almoço era horrível. Chamar aquilo de almoço é brincadeira. Uma salada de entrada, o prato principal uma canja de galinha (literalmente) e o melhor do almoço era a coca-cola e a sobremesa (apesar de até agora não ter identificado a fruta que comi). Seria melhor não incluírem o almoço no pacote. NÃO RECOMENDO! O tour por Paris, de ônibus, foi regular. Fizeram uma volta pela cidade, pararam apenas na Torre Eifell e assim mesmo porque ali era o nosso destino final. A guia que nos acompanhou em nenhum momento nos falou sobre a cidade e som,ente nos acompanhou e nos colocou na entrada da atração (Torre Eifell) onde subimos sozinhos e de lá fomos ao passeio pelo Sena (um cruzeiro pelo Sena). Apesar de toda a beleza de ver a cidade do alto, e estar pisando na Torre Eifell, as longas filas estressavam. RECOMENDO! O passeio pelo Sena foi bom. Nada excepcional. Mas foi bom para descansarmos as pernas, depois de tanto caminhar, e nos proteger do frio e da chuva. RECOMENDO! Bom, finalizando, o atendimento na agência foi muito bom, e recomendo a Parisbilhete.com por sua seriedade e organização."

Wilton, Rio de janeiro

Foglalás

vas, 29 nov 2020

Visszaváltható jegy Visszaváltható jegy
A jegy a lefoglalt időpontot megelőző 48 óráig visszaváltható. Legfeljebb 20% lemondási díj kerülhet felszámításra.

Azonnali visszaigazolás

Nyomtatható kupon

Audio guide

Live guide

Előadás hossza: 10 óra

Mit tartalmaz?

-Idegenvezetés a Versailles-i kastélyban 
-Belépő az Eiffel-toronyba 
-Belépés a Versailles-i kastélyparkba
-Sétahajózás a Szajnán 
-Belépés az Eiffel-torony második emeletére 
-3 fogásos ebéd: előétel, főétel és desszert 
-Buszos városnézés Párizsban 
-Audió fejhallgató - ami elérhető 14 nyelven 
-Gyermek audio guide - néhány nyelven 
-Ingyenes transzfer 

Nyitva tartás

Helyszín

Versailles + Párizs (VP)

Cím
2 Rue de Pyramides 75001 Paris

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!