Jegyek keresése

Miért vásároljon nálunk?

Jegyek Párizsba

Üdvözöljük a Parizsijegyek.com -n, azon vendégek első számú honlapján, akik jegyeket szeretnének venni a párizsi kabaréestekre, programokra és városnéző vezetett társasutakra! Ezen a honlapon könnyen, gyorsan és biztonságosan vásárolhat jegyet például a Moulin Rouge vagy a Lido de Paris rendezvényeire; vagy mit szólna mondjuk egy vacsorához az Eiffel-toronyban, egy vezetett körúthoz a Louvre-ban, a Versailles-i kastély meglátogatásához, netán egy hajón elköltött kellemes vacsorához a Szajnán ringatózva? Számos lehetőség közül választhat, de mindegyikre ugyanaz a megjegyzés érvényes: máris megveheti rájuk a jegyeket itt, a Parizsijegyek.com -n – a honlapon, ahol otthona kényelméből foglalhat jegyet minden jelentős eseményre, amit csak Párizs, ez az egyedülállóan varázslatos város kínálhat.

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

    4000+ termék 30 városban

  • 100% biztonságos fizetési rendszer

    Az oldalunkon történő vásárlás során teljes biztonságban van

  • Fizessen saját pénznemében

    Ön forintban fizet, rejtett költségek nélkül!

Hasonló előadások

Hasonló kategóriák

Vezetett Kirándulás A Mont-Saint-Michel Hegyre

4.3 (3)
a 59623 Ft

Európa legnagyobb tengeröblében, egy sziklás szigeten emelkedik a Mont Saint-Michel Apátság , amit nem véletlenül tartanak “a nyugati világ csodájának”. Ez a középkor óta még mindig az egyik leghíresebb zarándokhely, és ma az UNESCO a világörökségünk részének tekinti.

A busz kora reggel indul el Párizsból, végighalad a normandiai autópályán, majd eléri a Mont Saint Michel-öblöt. 

Az első megálló egy normann faluban lesz, ahol jut egy kis szabadidő az önálló körbenézésre, továbbá itt fogyasztjuk el a Relais St Michel étteremben (modern, kifinomult dekorációval, és kiváló rálátással a Mont-Saint-Michel műemlékre).


Ebéd után megkezdjük a fölkapaszkodást a Mont-Saint-Michel műemlékhez és apátsághoz, amely a sziklás sziget legmagasabb pontján emelkedik.

Szervezett látogatásunk a Mont-Saint-Michel hegyre magában foglalja az apátság falain belüli idegenvezetést is. Jut továbbá annyi szabad idő is, hogy önállóan, a csoporttól függetlenül sétáljon egyet a faluban.

 

A Mont St Michel-től kb. délután 16:30-kor indulunk vissza Párizsba, ahová éjjel 21:45 körül érkezünk meg.

 

Fontos Információk:

- Időtartam: 14 óra.

- A program nyáron vasárnap kivételével minden reggel 07:15-kor kezdődik. Télen csak hétfőn, szerdán, pénteken és szombaton.

- Az ár magában foglalja a belépőjegy árát az apátságba, valamint az ebédet (italfogyasztással).

- Télen erősen javasolt meleg kabát viselete, nyáron pedig hozzon magával esőkabátot, és lehetőség szerint egy kényelmes, lapos talpú sportcipőt!

- A mozgáskorlátozott vagy nehezen mozgó utasaink nem fognak tudni felmenni az apátságba (a túl hosszú lépcsősor miatt).

- A vezetett program az alábbi címen indul és ér véget: PARISCityVISION, Rue Des Pyramides 2, 75001 Párizs.

Jegykategóriák

Felnőtt (12+)
Gyermek (3-11)
Gyermek (0-2): Díjmentes

Nyitvatartás

Áprilistól októberig: a program vasárnap kivételével minden reggel 07:15-kor kezdődik. Novembertől márciusig: a program minden hétfőn, szerdán, pénteken és szombaton reggel 07:15 kor kezdődik.

Nyitvatartás

Helyszín

Vezetett Kirándulás A Mont-Saint-Michel Hegyre

Cím
PARISCityVISION 2 Rue de Pyramides 75001 Paris

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!