Jegyek keresése

Similar experiences

Similar categories

Párizsi nyílt Városnézés

a Ft 11465

Vásároljon buszjegyeket a huszonnégy órás “Párizsi nyílt városnézésre” (Paris L’OpenTour), amely a legegyszerűbb és legjobb módja a párizsi városnézésnek, nyitott tetejű emeletes buszokban, tetszés szerinti, korlátlan fel- és leszállással.

A jegyünk 24 vagy 48 óráig érvényes attól a perctől kezdve, hogy először használta, ezért hát teljesen öntől függ, hogy eldöntse, mikor és hol száll föl a következő buszra, vagy mikor és hol száll le róla, hogy tetszés szerint felderítse Párizst.

Amikor eleget látott, egyszerűen szálljon fel a következő buszra, és máris irány a következő látnivaló Párizsban, amit szeretne felfedezni!

 

A négy útvonalon összesen több mint 50 megálló segítségével gyakorlatilag szinte egész Párizs területét bejárhatja a saját tempójában, akkor, ott és úgy, amikor, ahol és ahogyan csak óhajtja!

 

Kattintson IDE a négy buszjárat és megállóik részletes térképéért!

 

Az egyéni headsetekben útközben audió kommentár hallgatható, amely jelenleg tíz nyelven áll rendelkezésre: francia, angol, német, spanyol, olasz, portugál, orosz, japán, mandarin-kínai és cseh.

 

Továbbá, kombinálhatja a 48 órás Paris L’OpenTour buszjegyét a Batobus nevű hajójárattal a Szajna folyón, amely 8 megállója bármelyikén tetszés szerint fel- és leszállhat, hogy a folyópart felől is kényelmesen felfedezhesse Párizst!

 

Kattintson IDE a Batobus vízi járat és 8 megállója részletes térképéért!

 

Fontos Információk:

- Választhat 24 vagy 48 óráig érvényes buszjegyet, VAGY 48 órás kombinált jegyet, amely a városnéző Batobus járatra is érvényes

- A 24 vagy 48 órás periódus a jegy érvényesítése pillanatától folyamatos (megszakítás nélküli)!

- Tekintse meg az alábbi részletes járattérképet, amin a menetrendet, az első és utolsó buszok indulási idejét is megtalálja!

- Gyermek jegy: 4-től 11 éves korig.

- Az e-jegyek / elismervények, amiket elküldünk önnek közvetlenül a jegyfoglalását követően, BÁRMELYIK L’OpenTour busznál beválthatók. Egyszerűen csak nyomtassa ki az e-jegyeket / elismervényeket, vigye magával a nyomtatott másolatot, szálljon fel az első buszra, amelyikre csak szeretne, és rajta! Indulhat a városnézés!  

Jegykategóriák

Felnőtt (12+)
Gyermek (4-11)
Gyermek (0-3): Díjmentes

Nyitvatartás

Az első busz reggel 10:00 körül indul útnak, az utolsó pedig este 19:00-kor (télen 18:00-kor).

Bestseller

Azonnali visszaigazolás

Nyomtatható kupon

Spóroljon időt – Felejtse el a sorban állást

Audio guide

Live guide

Nyitvatartás

Útmutató

Párizsi nyílt Városnézés

×