Jegyek keresése

Miért vásároljon nálunk?

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

Crazy Horse (Szórakozóhely)

4.1 (54)
48 435 Ft

Legyen részese az ikonikus Crazy Horse mulató varázslatos showműsorának! A műsor számos érzéki előadásból áll össze, a fő fókuszban a női test - a legendás Crazy Horse táncosainak tolmácsolásában. Háromféle jegy közül választhat, jegy csak az előadásra, jegy pezsgővel vagy válassza a teljes élményt, és fogyasszon el egy kellemes vacsorát is!

Kiemelt ajánlatok

- Élje át az ikonikus Crazy Horse kabarét
- Nézze meg a műsort, ami a nőiességet ünnepli
- Hagyja, hogy az érzéki tánc magával ragadja
- Élvezze a műsort magában, vagy egészítse ki az élményt pezsgővel vagy vacsorával

Mire számíthatok?

A terem fényei elhalványulnak, és kigyullad a reflektorfény, egy női alak mozdul meg, érzékien áttáncolva a színpadon. Színek öntik el a termet: a show a párizsi Crazy Horse-ban hivatalosan is elkezdődött!

Tűsarkak, glitter, vörös rúzs és fekete csipke: a kosztümök csak parányi részei az őrületes showműsornak, aminek tanúja lesz a Crazy Horse-ban! Ez Párizs legikonikusabb kabaréja - és ez az aktuális showra, a "Totally Crazy!"-re is igaz. Színes fények, őrületes effektek: fedezze fel 65 év csillogását és glamour-ját, ez adja a varázslatos show esszenciáját!

A Crazy Horse mulató ajtaja 1951 óta nyitva áll - azóta töretlenül nyűgözi le a közönséget újra és újra! Hamisítatlan párizsi stílusú kabaréműsorával a női testet ünnepi estéről estére - így a műsor része a kifejezetten lenge öltözet és a számos érzéki tánc. Varázslatos, csábító - garantáltan nem fogja tudni levenni szemét a táncosokról. Hagyja, hogy a gyönyörű táncosok elbűvöljék a Crazy Horse showjában!

Hogyan működik?

Hogy kapom meg a jegyemet? 
Röviddel a foglalás befejezése után a jegye közvetlenül az e-mail fiókjába érkezik. Nyomtassa ki és hozza magával vagy csak mutassa be mobilja kijelzőjén. 

Melyik ülőhelyeket válasszam?
Itt meg tudja nézni a Crazy Horse nézőterének térképét. Kérjük, vegye figyelembe, hogy nincs lehetősége pontos helyet vagy asztalt választani - csak kategóriát tud foglalni. Sajnos nincs lehetősége nálunk VIP páholyba szóló jegyet vásárolni.

Hogy működik, ha a "Vacsora és Show" jegyet választom?
Ha a "Vacsora és Show" jegyet választja, akkor egy ízletes, háromfogásos vacsorát fogyaszthat el, amihez jár fél üveg bor, fél üveg ásványvíz és tea vagy kávé. A menü szezontól függően változik.

A vacsora a Fouquet’s étteremben van, innen miután elfogyasztotta a menüt, át tud sétálni a Crazy Horse mulatóba, gyalog körülbelül tíz percnyire van az étteremtől.

Fontos információk

A helyszín előírja a megfelelő öltözetet: a megfelelő dress code a casual és a business casual. A nyakkendő, öltöny vagy koktélruha opcionális, viszont a farmer, a rövidnadrág és a sportcipő nem megengedett!

Megfelelő ez számomra?

A show nem megfelelő kisgyermekek számára, 10 év alatti gyermek nem léphet be a helyszínre.

Nyitvatartás

Kérjük, használja a naptárat az elérhető dátumok és kezdési idők megtekintéséhez!

Foglalás

hét, 28 nov 2022

Bestseller

Azonnali visszaigazolás

Mobilon is bemutatható jegyek

Előadás hossza: 1 óra 30 perc

Mit tartalmaz?

- Belépőjegy a Crazy Horse mulatóba
- A "Totally Crazy" show
- Az Ön választásától függően: csak a show, show és pezsgő vagy vacsora és show

Nyitvatartás

Helyszín

Crazy Horse (Szórakozóhely)

Cím
Crazy Horse George V Avenue 12. 75008 Párizs

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!