CDG Private Airport Transfer

CDG Private Airport Transfer

Ár a 35715 Ft

Hangoztatása helyett a tömegközlekedési vagy megpróbál zászló egy taxit, válassza a költség-hatékony reptéri transzfer, így a nyaralás Párizsban kezdődik gondtalan. A vezető találkozunk a párizsi Charles de Gaulle repülőtéren, és elviszi a szállodába.

Függetlenül attól, ha egyedül utazik, mint egy pár, vagy egy nagy csoport, tapasztalt, hivatásos sofőrök biztosítja a transzfert és a Charles de Gaulle a szél!

Itt tudod, hogy gyors, hatékony és reptéri transzfer között Charles de Gaulle repülőtér és a szobát. A háztól-házig politika biztosítja a közlekedési mind és vissza a szállodába, és a Charles de Gaulle repülőtéren.

Csak nálunk a privát Charles de Gaulle reptéri transzfert itt, és akkor el lehet érni a saját sofőr a repülőtéren. Ha kívánja, akkor is megrendelheti transzfer vissza, a szállodából a repülőtérre.

Fontos információk:
- Nem sokkal azután, a foglalás befejeződött, akkor kap egy e-ticket-mailben. Kérjük, nyomtassa ki a jegyet, és vigye magával.
- Mielőtt elkészítheti a foglalást, meg fogják kérni, hogy adja meg nekünk az utas nevét, érkezés / indulás időpontja, a repülési adatokat és a szobát (köztük cím és telefonszám), így tudjuk szervezni a transzfer.
- A gyerekek árak ugyanazok, mint a felnőttek.
- Az árak itt az oldalon vannak felsorolva egy autó, nem személyenként.
- A szedán, a tér Cruiser, egyterű vagy edző biztosítunk rendelkezésre állásától függően napján a szolgáltatás és az utasok száma.
- Ön csak akkor engedélyezett, egy normál bőrönd és egy kézipoggyász személyenként.
- Az ár a magán-Charles de Gaulle reptéri transzfert tartalmaz tippeket, útdíj és az adókat.

 

Foglalás

Válassza ki a dátumot!
CDG Private Airport Transfer Info

CDG Private Airport Transfer
Az árak ezen az oldalon található egy autó - nem személyenként.

Info

CDG Private Airport Transfer
Működési idő: 24 óra egy nap, a hét 7 napján, az év 365 napján.

Útmutató

Útmutató
Nézze meg, hol Charles de Gaulle repülőtér Párizsban található.

Térkép megtekintése Térkép megtekintése

+36 1 700 8129 +36 1 700 8129 Email Email