CDG Shared Airport Transfer

CDG Shared Airport Transfer

Ár a 8011 Ft

Hangoztatása helyett a tömegközlekedési vagy megpróbál zászló egy taxit, válassza a költség-hatékony közös reptéri transzfer, így a nyaralás Párizsban kezdődik gondtalan. A vezető találkozunk a párizsi Charles de Gaulle repülőtéren, és elviszi a szállodába.

Függetlenül attól, ha egyedül utazik, mint egy pár, vagy egy nagy csoport, tapasztalt, hivatásos sofőrök biztosítja a transzfert és a Charles de Gaulle a szél!

Itt tudod, hogy gyors, hatékony és közös repülőtéri transzfer között Charles de Gaulle repülőtér és a szobát. A háztól-házig politika biztosítja a közlekedési mind és vissza a szállodába, és a Charles de Gaulle repülőtéren.

Csak nálunk megosztott Charles de Gaulle reptéri transzfert itt. Ha kívánja, akkor is megrendelheti transzfer vissza, a szállodából a repülőtérre.

Fontos információk:
- Nem sokkal azután, a foglalás befejeződött, akkor kap egy e-ticket-mailben. Kérjük, nyomtassa ki a jegyet, és vigye magával.
- Mielőtt elkészítheti a foglalást, meg fogják kérni, hogy adja meg nekünk az utas nevét, az utasok száma, érkezés / indulás időpontja, a repülési adatokat és a szobát (köztük cím és telefonszám), így tudjuk szervezni a transzfer.
- A gyerekek árak ugyanazok, mint a felnőttek.
- Összegyűjtése után a csomagok a kapcsolatot a tervezési osztály. A telefonszám lesz az e-ticket. Akkor megy a találkozási pont, ami szintén megállapítható a jegyet, hogy felszálljon a kisbuszt.
- Ön csak akkor engedélyezett, egy normál bőrönd és egy kézipoggyász személyenként.
- Az ár a közös Charles de Gaulle reptéri transzfert tartalmaz tippeket, útdíj és az adókat.

 

Foglalás

Válassza ki a dátumot!
CDG Shared Airport Transfer Info

CDG Shared Airport Transfer
Az árak személyenként. Central Paris zipcode 75XXX.

Info

CDG Shared Airport Transfer
Működési idő: Minden nap 6:00-08:00

Útmutató

Útmutató
Nézze meg, hol Charles de Gaulle repülőtér Párizsban található.

Térkép megtekintése Térkép megtekintése

+36 1 700 8129 +36 1 700 8129 Email Email