Vacsora az Eiffel toronyban, sétahajózás és Lido de Paris

Vacsora az Eiffel toronyban, sétahajózás és Lido de Paris

Ár a 82391 Ft

Vacsorázzon az Eiffel‑torony 1. emeletén, majd sétahajózzon egyet a Szajnán, és fejezze be az estét a Lido showműsorával! Egy tökéletes este, és a legnépszerűbb programunk Párizsban!

Vacsorával (italfogyasztást beleértve) fogja kezdeni az estét az “58 Tour Eiffel ” nevű új étteremben, az Eiffel‑torony 1. emeletén, majd felfedezheti Párizs legnevezetesebb látnivalóit a Szajna folyón sétahajózva .

A hajóút után a busz elszállítja önt a Lido -ba , ahol megtekintheti a “Merveilles ” című legújabb Lidokabaréműsort. A Lido‑ban minden kedves vendégnek felszolgálnak egy pohár pezsgőt.

Az egyes helyszínek között egy luxusbusz szállítja a program résztvevőit, és folyamatosan velük tart egy angol és francia nyelvű idegenvezető!

Nota Bene:
* Az “58 Tour Eiffel” étterem és a Lido mindig igen népszerű, ezért előfordulhat, hogy várakozni kell /sorba kell állni az étterembe, illetve a Lido-ba való bejutás előtt. Erről nem mi tehetünk, és nem minket terhel érte a felelősség.
* Gyakran igen sok vendég tartózkodik a Lido-ban, ezért a férőhelyek száma limitált, és a hely zsúfolt érzetet kelthet.
* Amennyiben 8 főnél nagyobb csoportban érkezik, megeshet, hogy nem sikerül saját asztalt kapniuk az “58 Tour Eiffel” étteremben; ebben az esetben több asztalhoz fogják szétültetni a társaságot!
* Kivételes alkalommal (olykor az időjárás miatt) megeshet, hogy először kerül sor a szajnai hajóútra, és csak utána következik a vacsora az “58 Tour Eiffel” étteremben. Ez gyakran csak az utolsó pillanatban derül ki, ezért ilyenkor nincs lehetőségünk rá, hogy előre értesítsük a programváltozásról. Erről nem mi tehetünk, és nem minket terhel érte a felelősség.
* Formális, előírásos és/vagy kényelmes, de elegáns öltözékben jelenjen meg!

Időtartam : 7-8 óra.
Indulási idők : minden este 18:15-kor.
Kérjük, legyen az indulási címen legkésőbb az indulás előtt 30 perccel!

Az
“Vacsora az Eiffel‑toronyban, sétahajózás és show a Lido-ban” (Eiffel Tower Dinner, Cruise and Lido ) túra az alábbi címen indul és ér véget: PARISCityVISION, PARISCityVISION, 2 Rue Des Pyramides,  75001 Paris
Nota Bene: A buszban meg fogják kérdezni, hogy melyik hotelban száll meg, és amennyiben ez Párizs belvárosában található, a busz meg fog állni a hotel közelében, hogy leszállhasson és kényelmesen hazajusson

 

Foglalás

Válassza ki a dátumot!
Vacsora az Eiffel toronyban, sétahajózás és Lido de Paris Info
Vacsora az Eiffel toronyban, sétahajózás és Lido de Paris, Parizsijegyek.com

Vacsora az Eiffel toronyban, sétahajózás és Lido de Paris
Kérjük, legyen az alábbi címen legkésőbb az indulás előtt 30 perccel:
PARISCityVISION
2 Rue Des Pyramides,
75001 Paris

Info

Vacsora az Eiffel toronyban, sétahajózás és Lido de Paris
A túra minden este 18:15-kor kezdődik.

Útmutató

Útmutató
Kérjük, szálljon fel az 1. metróra, és menjen el a Tuileries (Tuileriák) megállóig!

+36 1 700 8129 +36 1 700 8129 Email Email